Foresatte

Kjære foresatt!

Hva er det nå som er på gang? Datamaskinen ut av huset, lite søvn og mer av denne spillingen......
Hva kan komme godt ut av dette? Det er ikke alltid vi er enige med det våre søte små ønsker å bruke fritiden sin på. Konfliktnivået i de tusen hjem er sterk når det gjelder dette.
Men det er ungdomskultur det handler om. En sterk tenåringskultur som også må speiles på Buen kulturhus. Vi ønsker å ta ungdom på alvor og vil gi de gode opplevelser. Først og fremst en sosial opplevelse. Da er det bra å komme seg ut av gutte- og pikerommet, få nye venner, oppleve samhold og felles gleder.
Som foresatte er vi bekymret for lite søvn. De fleste får seg nok søvn, men søvnrytmen blir ofte flyttet på. På dataparty er det ofte veldig stille på formiddagene...zzzzzZZZ.
Som foresatte er vi også bekymret for spill som har 18 års grense. De fleste som kommer på et dataparty spiller det spillet som de er vant med og liker best. De fleste spill er kjøpt og betalt av foreldrene. Alle hjem har forskjellige regler på dette. Vi i Buenlan har tatt en holdning til dette og vil ikke arrangere konkurranser i spill med 18 års aldersgrense.
Du som foresatt er hjertelig velkommen til å besøke oss i løpet av denne helgen.
 

^